Legetøj skal købes i dette årti

Som gode gamle dage

Da jeg var barn var der ikke så meget legetøj at vælge imellem som der er nu, legetøjet koste mere, ifølge det vores forældre tjente, og tiderne gjorde at vi ikke fik så meget legetøj som man gør nu.

Når vi er ude og handle så får vores børn næsten altid et eller andet, dette skyldes at vores økonomi er blevet væsentligt bedre end den var dengang, og der er gældende for mange familier her i Danmark.

Børn ser med andre øjne

Vores tiders børn ser alt med mindre øjne de ser ikke frem, det gjorde vi heller ikke, men vi blev dynget med økonomiske problemer hele tiden, så vores forældre ikke kunne købe hvad vi plejede på.
Det er meget anderledes nu, ikke at vi giver dem al de plejer på, men lunten er blevet væsentligt støre end den var dengang, og det giver økonomisk overskud, så børnene får mere legetøj end vi gjorde.

Skal vi spare

Der findes tusindevis af spare tips, men dette er ikke et af dem, jeg ser ikke grund til ikke at leve i dette årti, vi skal huske at finanskrisen først stopper når den danske økonomi stiger, og det kan den kun hvis igen bruger løs.
Så forkæl dem du holder af, køb legetøj til dine børn.